lørdag den 19. november 2011

New hair in process
Jeg har sagt ja til at være hårmodel for min søde frisør Izabella. Hun skal nemlig til prøve på mandag i noget jeg tror var "trend". Er ikke sikker. Men som I ved var jeg jo næsten sorthåret før, så den hårfarve jeg nu skal have har taget sin tid indtil videre! I onsdags mødte jeg så op hos Chachacha i Store Regnegade og efter 3 affarvninger og en farvning var jeg så færdig. For den dag. Og kl var 21!  Puuh det tog sin tid. I dag var jeg igen inde og få rettet noget farve, og jeg må hverken sætte det, vaske det eller glatte eller noget- høhø. På mandag bliver jeg klippet og så er jeg færdig haha. Viser først billeder dér, for min frisure er mildest talt ik særlig køn lige pt. Den leder nærmere tankerne hen på mangategneseriesuperhelte haha, men ellers er jeg egentlig ret glad for det! Her er lidt billeder fra først affarvning, med en yndig orange farve og nederst den farve jeg gik hjem med. Dog mere blond end på billedet. Glæder mig til at se hvordan det bliver!

8 kommentarer:

 1. Lyder vildt! Glæder mig til at se det endelige resultat! & sjovt at du nævner manga figurer. Det første billede minder mig nemlig om Naruto - farvede selv mit hår lyngult (dog ikke permanent) til en julefrokost/udklædningsfest, hvor jeg var selv samme manga helt :)

  SvarSlet
 2. Haha hvor sjovt :) Ja det kan jeg da godt se! Synes selv jeg lignede en mangehero lidt mere i går..der var mit hår lidt lilla, lidt pink og ja, gråt agtigt haha :) Jeg glæder mig til at vise det færdig resultat!

  SvarSlet
 3. åh pyha, først troede jeg at det øverste billede var den farve du skulle ende med! - meeeeen det nederste ser allerede rigtig godt ud, så jeg glæder mig til det endelige resultat! :D

  SvarSlet
 4. Haha det kunne jeg aldrig finde på! :) I morgen kommer det færdige hår!

  SvarSlet
 5. Så hun går vel efter en PLATIN udgave ? Det er jeg SÅ glad for ;-)

  Det ser lovende ud, synes jeg ! Bruger de WELLA hos ChaChaCha ?

  /Linda

  SvarSlet
 6. Huhu you'll never know ;)
  Ja det tror jeg faktisk de gør, hørte i hvert fald at de snakkede om det!

  SvarSlet