mandag den 21. november 2011

New hair - Done!

Godaften alle mine skønne læsere! SÅ, nu er mit hår færdigt! Hvad synes I? Jeg vil selv sige at det ikke er noget jeg ville vælge selv, men jeg synes min frisør har klippet da rigtig flot, og hun fik ros for det. Hun er lidt sej (",) Farven er lidt cool med lidt pink i pandehåret, men frisuren kommer jeg nok til at køre tilbage som på det tidligere billede, det er mere min stil. Og her sidder den dog heller ikke lige så perfekt som da hun satte den. Men det var sgu lidt sjovt at prøve alligevel. Men efter jeg lige har set de her billeder synes jeg GODT nok at jeg har taget på i ansigtet! (Okay, har altså lige valgt de billeder hvor man ikke kan se det..) Det er lidt farligt at gå på kokkeskole har jeg erfaret. Så jeg har bestemt mig for at jeg vil smide 2-3 kg inden vi slutter, og det er 16. december. Så jeg går i gang nu! Ingen tykke kinder her tak... Men hav en dejlig aften derude.. buttede kinder eller ej :)

7 kommentarer:

 1. Ej, hold da op! Du ser super skøn ud!
  Og synes din nye frisure klæder dig rigtig godt! Det er heller aldrig noget jeg ville ha' valgt selv, men som en der faktisk ikke kender dig vil jeg vove og påstå at du sagtens kan bære det med stil! :)

  SvarSlet
 2. Orhw tak! Det er jeg da super glad for at høre! Mange tak :o)

  SvarSlet
 3. hvor er det bare flot :o) VIRKELIG MEGET...

  -Bettina

  lifeloveandlooks.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Hello! I just found your blog and I think it's AMAZING! The pics are great and I can see that You really like what you do here! I love people with great ideas, like you!
  Your blog is inspiring! I will follow you!
  xoxo

  http://nikandpic.blogspot.com/

  SvarSlet
 5. Super sjovt og kontroversielt!

  /Ditte
  edgyfeather.com

  xx!

  SvarSlet
 6. Nik: Wauw thanks alot! That means a lot to me :D

  Edgy: Mange tak, ja så har man også prøvet det ;)

  SvarSlet