onsdag den 14. september 2011

Årets Gericke'11
Min weekend gik som sagt med forberedelser til Årets Gericke, som er en konkurrence/prisuddeling til den kok som kan lave årets bedste hhv. forret, hovedret, dessert og snack (så vidt jeg husker). Og så var der vidst også en ekstra pris. Anyways, lørdag gik med en masse pillearbejde og hygge. Søndag var noget helt andet! Vi mødte kl 10 og startede stille ud med at forberede det sidste. Derefter gik vi i gang med at lave maden, og efter kl 18 hvor gæsterne kom, var der drøn på! Vi fløj rundt og anrettede, tilberedte, og hjalp hvor der kunne hjælpes. Vi var færdige med at arbejde kl 23.30. Lidt lang dag! Og den blev jo kun længere af at vi festede lidt bagefter hehe. Men alt i alt var det en rigtig fed oplevelse! Og det bedste var næsten at vi måtte spise retterne der var tilbage! Der var dog flere end på the pics men fik dem ikke lige! Men F%&#*!CK hvor smagte det godt! Og den "blå" dessert, der var nemlig en mere, var helt vild. Jeg craver den stadig! Den blå bobbel er hvid chokolademousse med blåbær. Lyder simpelt men hold nu fest det var godt! Og så fik vi et stående bifald til sidst for at have hjulpet de dygtige kokke! Ja det var vidst det. Hvis I har lyst til at læse mere om Årets Gericke, så pres ned med musen HER!

9 kommentarer:

 1. Jeg bliver slet ikke sulten af det her >_<

  SvarSlet
 2. Jeg er ret glad for at jeg LIGE har spist, for hold da på hvor ser det godt ud!!! :D

  http://so-this-season.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Haha jeg kan også godt ærligt fortælle jer at det er noget af det bedste mad jeg har smagt! :D

  SvarSlet
 4. Kæft det ser spændende ud! Min aftensmad var hvertfald heller ikke noget at prale af sammenlignet med dette, Haha!

  SvarSlet
 5. Haha nej det er også lidt træls ikke at kunne spise den slags hele tiden! For det var virkelig lækkert, og noget af en oplevelse :)

  SvarSlet
 6. Jeg har faktisk en veninde, der er kok. Måske skulle jeg lige spørge hende, om hun ikke kunne være kreativ i mit køkken en dag!

  svar/ blev forresten lidt forvirret over én af dine kommentar.. hvad skulle vi bruge hvad til? :0

  SvarSlet
 7. Ah lækkert, det ville da være forsøget værd! :)
  Jah de søpindsvin ? Måske i skulle spise dem? :P

  SvarSlet
 8. Aha! Nu giver det mening - du fik vist smidt din kommentar under det forkerte blogindlæg ;)

  Vi betragtede faktisk kun søpindsvinene og søstjernene. Vi samlede også små skaldyr ind, som familien spiste nede på stranden og senere også kogte suppe på. Det skulle min søster og jeg dog ikke nyde noget af, hehe.

  SvarSlet
 9. Haha jeg beklager forvirringen :D
  Nårh jamen det er jo også spændende! hehe
  Men det ser ud som er rigtig flot sted du har været :)

  SvarSlet