tirsdag den 23. august 2011

The 46664 Bangle

I have to have! Disse armbånd er kopier af Nelson Mandelas fangearmbånd og nummeret var hans fangenummer. Dem kan man nu købe for en pæn slat penge. Pengene går til kampen mod AIDS.  På bangles.46664.com  kan man se hvor man kommer til at kunne købe det i Danmark fra i morgen af. Jeg er ret lun på det! Hvad siger I ?

6 kommentarer:

 1. Rigtig fin blog du har!

  Har længe overvejet om jeg have en af dem som skulle have fingre i 46664, men kan ikke finde ud af det. Er alt for bange for lange samtaler om racediskrimination, politok og om hvor vidt jeg nu også er værdig til at bære hans nummer...
  Jeg har meldt mig som fast læser, du kan jo kigge forbi min blog hvis du har lyst :) :)

  SvarSlet
 2. Mange tak!
  Tjah lige gyldigt hvad folk skulle mene, så er Nelson Mandela et godt forbillede synes jeg. Og det han står for er jo lighed og retfærdighed. Samtidig viser man jo at man støtter kampen mod AIDS (selvom jeg ikke rigtig er så meget for at flashe med sådan noget "se hvor god jeg er") Alle er værdige til at bære noget der støtter noget godt :)

  Mange tak! Bliver altid glad når nye læsere kommer til. Jeg kigger selvfølgelig forbi :)

  mys

  SvarSlet
 3. Rigtig fint armbånd, måske man skulle :)

  SvarSlet
 4. Hei alle sammen. Om man er ung, gammel, rig, fattig, tyk eller tynd. Så vil alle mennesker her i Danmark da støtte kampen mod HIV/AIDS.

  Og at det så er en af verdens mest søde, hjælpsom menneske som har brugt sit fange nummer til dette unike flotte armbånd er jo helt vild fantastisk. Så jeg har købt et Black copper hos Emborg. se på www.emborgs.dk

  God uge til alle

  SvarSlet
 5. Jeg er helt enig! Og hvis man kan så synes jeg også man skal :) Jeg har også selv udset mig det i black copper!

  God uge til dig også :)

  SvarSlet