torsdag den 26. januar 2012

I love free stuff




















SE! Hvad jeg fik ind ad døren i går. Nivea havde udlovet en Rihanna CD til de første 100 der skrev en mail, så det gjorde jeg, bare for sjov. Det er godt nok længe siden jeg har haft en ny CD i hånden, man blev næsten lidt nostalgisk. Og så fik man også en lille bitte dåse Nivea-creme jeg ELSKER de små dåser så den er jeg næsten mest glad for haha. Elsker I ikke også bare gratis ting??
Nu skal jeg snart gøre mig klar, for jeg skal møde min søster og så skal vi ud og spise Mexikansk med min papfar og hans kæreste på ¿Qué pasa? - MUMS!

onsdag den 25. januar 2012

Sygeplejerske for en dag























I går blev jeg ringet op og spurgt om jeg ville være statist i Forbrydelsen 3, hvor jeg så skulle være sygeplejerske. "JA" sagde jeg og skyndte mig ud på Bispebjerg Hospital. Det var som altid sjovt at være med, og møde skuespillerne. Jeg fik lige et billede sammen med Sofie Gråbøl - høhø total starstruck ellers sådan noget! ;)
Men HUSK at se 4. afsnit af Forbrydelsen til efteråret! :D Tihi og puh hvor er det bare koldt i dag!

fredag den 20. januar 2012

Splash of Grenadine




















Ja, jeg kom altså ikke til chokoladekursus :( øvøv men her er lige en fin neglelak jeg fik af min mor i lille julegave. Splash of Grenadine fra Essie. Den er så fin!

torsdag den 12. januar 2012

longing for something
























Godaften til jer! Her får I lige en sprøjt af inspiration fra min side. Dels for at dele med jer, men og så for at lade jer vide at jeg stadig er her. Jeg har bare haft ok travlt på det sidste, og tiden til at blogge kom altså ikke i første række. Jeg kan dog fortælle at jeg skal på chokoladekursus hos A XOCO i Kødbyen på mandag. Det glæder jeg mig til! Vi skal lære at temperere chokolade rigtigt (som er når man for den til at skinne blankt) og så skal vi lege med fyldte chokolader, mums det bliver godt!

fredag den 6. januar 2012

Åh jeg savner sommer!





























Gør vi ikke allesammen det? Her er nogle billeder jeg tog sidste sommer og har leget lidt med dem på instagram..Suk!