tirsdag den 26. juli 2011

Ringen fra Maria Black











































Købte den her skønne ring i Nag Store på Pilestræde. Jeg elsker den! Og jeg kan slet ikke mærke at jeg har den på, hvilket er rigtig lækkert. Hvis jeg kan mærke smykker har jeg det med at pille ved dem og tage dem af. Så det er godt. MEN det sorte er ved at skalle af....Så den skal byttes. Det kan ikke være rigtigt..Hader sådan noget! Hvis man giver 300kr for sådan en lille ring skal den ikke skalle af første dag man har den på.. But oh, I love it!

Kagen






Hello derude!  Forleden havde min mor fødselsdag, og jeg stod for kagen! Og jeg lavede den her... Og jeg siger jer.. Jeg er pænt stolt af den selv, den smagte SÅ godt.  Og alle sagde det var den bedste lagkage de havde fået, selv min lille kusine spiste næsten op, og det plejer hun ellers ikke. Jeg blev rigtig glad for at alle kunne lide den!
Nu hvor jeg sidder og kigger på billederne får jeg jo helt lyst til at lave en igen...

mandag den 18. juli 2011

Sneakers in my closet



Yup, det er nok mit første par. Også var det et yderst godt køb! 150 kr, og så er de bare rigtig dejlige at have på . Dem er jeg sgu glad for!

Panik


af Far och Son. Sej video synes jeg!
Ja, der har været lidt stille på bloggen, men jeg har simpelthen bare ikke haft inspirationen til at blogge det sidste stykke tid.. Men det kommer snart, promise ;)

tirsdag den 12. juli 2011

joe + shopping






















I går var jeg på Strøget med min dejlige mutti og shoppe lidt. Til at starte med, sad vi fast på Joe & the juice i øsregnvejr, meeen det er jo heller ikke det værste sted at være fanget hvis I forstår såd'n en lille én ;)  Men jeg fik købt en "BH"-top og en tanktop i H&M.  

tirsdag den 5. juli 2011

Blev jeg lige glad eller hvad?























 SE! hvad jeg fik af min dejlige familie i studentergave! Mit første spejlrefleks <3 Jeg fik også nogle rigtig søde maguerit-øreringe som jeg viser jer senere. Nu skal jeg nemlig til min kusines fødselsdag med grill og hygge i kolonihaven til langt ud på aftenen. Gotta love it.! 

For Altid - Medina






















 Så kom den endelig! Jeg havde altså ventet spændt, og jeg synes det er en rigtig smuk video Medina kom med. Hvad synes I?   I kan se dcn HER!

mandag den 4. juli 2011

Jeg er lidt spændt!


Så er det i aften kl. 20 på MTV at Medinas nye video til "For Altid" har premiere.
Jeg glæder mig lidt til at se hvad vores superstar har i ærmet!

fredag den 1. juli 2011

Amager Strand og Krasnapolsky











Min søster og jeg var på Amager Strand i forgårs.. Det var dejligt! Solen varmede og skinnede fra en skyfri himmel og vandet var bare alt for dejligt! Jeg ææælsker havet og Danmark om sommeren!  Bagefter var vi godt sultne og prøvede at finde et ok billigt sted. Vi prøvede Krasnapolsky, men det var ikke et sted vi har lyst til at komme og spise igen. Man havde bare har lyst til at gå uden at betale og smutte på Klappen... Og prøv lige at se "pomme frites'ne" ved burgeren?! Fem stk udpinte stykker død kartoffel...øv øv!  Men vi blev da mætte.