torsdag den 31. marts 2011

It all depends on which glasses you wear


Long day so far... and it's gonna be even longer. I'm not complaining

Originale smykker









Fandt lige nogle sjove smykker fra den franske designer MissBibi.  Der er mange andre sjove smykker, så tag et kig. Synes de er lidt seje

tirsdag den 29. marts 2011

Bedre end havregrynskugler!

JA, her er noget mere raw food. Jeg lavede dem her forleden, og jeg skal lige hilse og sige at de smager vildt godt. Altså sådan, VILDT godt!  De smager en del a la havregrynskugler, men der er bare intet sukker eller andre klamme kulhydrater. Der er kun:

- 300g dadler
- 2,5 dl cashewnødder (eller andre nødder)
- 2,5 dl kokosmel
- 1/2 dl appelsinsaft eller vand. Men jeg brugte altså grapesaft, så det er lidt ligemeget hvad du bruger, de giver bare en lækker frisk smag.
- 2-4 spsk kakaopulver
- 1 tsk vanillepulver
- 1 knivspids cayenne

Blend først nødderne, og så det andet oven i. Lad være med at bruge en blender med mindre den er herre syg til at blende. Ellers gider den ikke.  Men rul den til kugler eller stænger, og rul i kokosmel. WUPTI! Så kan du altså voldæde med din samvittighed i behold. Selvfølelig er der kalorier i, men det er fra sunde ting, og der er ingen dikkedarer!
I <3 Raw Food!

søndag den 27. marts 2011

lørdag den 26. marts 2011

Magic Love Bean




Købte lige en "magisk" bønne i Tiger, bare sådan lidt for sjovt. Og se lige hvor sødt det er, at de har lavet et lille hjerte på bønnen!  Glæder mig til den vokser op, og giver lidt ekstra forårs/sommerstemning. Og husk nu at det er SOMMERTID I NAT!! <3

Galla outfit

Jeg kom lige i tanke om, at jeg jo slet ikke har vist jer mit galla outfit! Det er jo lidt tid siden, men her er det altså!
Kjolen er fra Asos - Blazer fra Zara - Sko fra Bufallo, købt i Jette Riis.
Mit hår var flettet med extensions i en lang fransk fletning.

fredag den 25. marts 2011

tirsdag den 22. marts 2011

Raw gulerodssuppe

Jeg er faktisk blevet lidt glad for raw food, som I nok kan se, for jeg får det sgu egentlig ret godt af det. Dog spiser jeg ikke KUN raw food og er heller ikke hysterisk over det, hvis jeg har lyst til en stor bøf eller pizza, så spiser jeg en stor bøf eller en pizza. Efter min mening er det det vigtigste at man selv har det godt med det man spiser og ikke spiser.

Den er lavet med:

- 5 gulerødder(nej hvor skægt) i store stykker
- vand så den næsten dækker gulerødderne i blenderen 
- Lidt revet ingefær
- 1 spsk olivenolie
- 1/4 tsk salt, cayennepeber og vanillepulver.

Og så blendes hele herligheden til man ikke gider mere. Og så har den bare den flotteste orange farve.
Hvis man har lyst kan man lige komme en avocado i for at få suppen mere cremet.

mandag den 21. marts 2011

Dagens outfit i Dyrehaven






En dejlig tur, i det dejlige vejr med min dejlig søster <3

søndag den 20. marts 2011

Robyn - KBH - Tap1







Fænomenal koncert!
Her er nogle af de billeder jeg tog i går. Mit kamera zoomer sgu ikke så godt, men sådan er det...
Robyn er super fed live! Faktisk så god at jeg rigtig gerne vil ind og se hende næste gang hun kommer til København.  Koncerten blev holdt på Tap1 og det er faktisk et ret fedt sted. Nu har jeg ikke været til særlig mange koncerter, men jeg synes der var rigtig god lyd derinde, der var ikke noget med at man kun kunne høre bassen brage, man kunne høre det hele! Og selvom der var udsolgt, så var der ikke SÅ proppet at man ikke kunne være der. Tap1 kunne sagtens have solgt flere billetter, men så havde der været helt tæt, så det var godt de ikke gjorde det... så har man også lyst til at komme igen.
Alt i alt FED koncert! Thumbs up til Robyn <3

Og så var det også lidt sjovt at  hvor mange der egentlig har hendes frisure...

lørdag den 19. marts 2011

Off we go

Så er det tid til Robyn-koncert.  Håber det bliver fedt <3

Raw chocolate shake

Eller ikke HELT raw, brugte soyamælk i stedet for mandel mælk, og det er jo opvarmet under produktionen... Anyways, den smager super godt!

- soya/mandelmælk (eller almindelig mælk hvis du hellere vil det selvfølgelig!)
- en banan eller and halv avocado (man kan ikke smage den, men den giver en lækker konsistens)
- et pres agave nektar
- en dusk mynte
- og råt eller almindeligt kakaopulver

Blend og nyd <3

fredag den 18. marts 2011

Starbucks goodie bag

Indholdet fra goodie bag'en.  Flere ice coffees, hele kaffebønner, en CD-rom med diverse facts om Starbucks og se et kæmpe krus! Helt i orden synes jeg.

torsdag den 17. marts 2011

Gode gaver


Her er resten af mine fødselsdagsgaver fra sidste uge. Er det tydeligt jeg har ønsket mig kogebøger...? Fik jo også Raw Food-bogen. Så skal der sgu laves mad!

Starbucks blog event

............


I dag var jeg så heldig at komme med til Starbucks blogger event på Costume House.
Vi hørte lidt om kaffebønner og smagte en MASSE kaffe med diverse småkager til, der var lidt meget sukker måske, med det var sjovt at smage det hele. Der var også lidt lækkert mad til de sultne, og selvfølgelig en goodie bag. Omg elsker goodie bags..
Viser hvad der var i senere. Men det var lidt sjovt at være til mit første blogger event, tihi!
Beklager iPod-billederne, men havde selvfølgelig ikke mit kamera med...

onsdag den 16. marts 2011

Dagen i går







I går var jeg med min mor og søster på Klaptræet, hvor jeg gav en omgang humus og drikkelse. Sådan en fin tallerken som i ser, koster sølle 39 kr, og det er virkelig billigt, for det er et rigtig lækkert lille måltid mad. De plejer dog at servere rugbrød til, men de havde ikke mere, så vi var heldige at få noget lækkert hjemmebagt brød med kommen. Humusen kunne godt bruge ekstra salt og hvidløg, men smager dejligt. Det skal jeg helt sikkert have igen!

Bagefter var jeg så hos Hardcase Tattoo og få MIN FØRSTE TATOVERING, WEE! Det gjorde slet ikke så ondt som jeg havde forestillet mig... Men der står "Ad astra", det er latin og betyder "Mod stjernerne". Ham der tatoverede mig hedder Lars Hasselby, og han er bare super sød og dygtig, det kan godt anbefales at tage ind til Hardcase Tattoo og få lavet sit blæk!

Pus pus XX

Bananarama



Raw Food morgenmad
- 1 banan i skiver
- 1 pærer i tern
- 2-3 dadler skåret ud
- hørfrø
- hakkede mandler, lagt i blød natten før
- kakaopulver
- kanel
- revet ingefær
- evt. hindbær

Bland og MUMS!

tirsdag den 15. marts 2011

Orgasm for my ears







I dag modtog jeg mine høretelefoner fra Munitio. Og OMG! De er super lækkert designet og lyden er det bedste jeg har prøvet! Og så har jeg ikke engang "hørt dem til" som man skal før de opnår deres fulde kvalitet. Nøøj det er et af de bedste (og dyreste) køb jeg nogensinde har gjort! Er høj på lyd!

mandag den 14. marts 2011

Smykker fra Asos



Bestilt dem for et stykke tid siden da der var udsalg. Love'em

Raw Food - "Pasta" med tomatsauce



"Pastaen" er bare revet squash, og tomatsaucen er blendet med friske og soltørrede tomater, med rød- og hvidlæg, med et skvat olivenolie og æblecidereddike. Ovenpå er der knuste cashewnødder. Den smager rigtig godt, og gør rigtig godt i maven!
I morgen skal jeg vise jer en voldfråderen morgenmad!

torsdag den 10. marts 2011

Skøn føs'dagsgave



Fik nogle rigtig søde øreringe af min moster. Fine og diskrete, lige som jeg kan lide det!

Raw food




I tirsdags havde jeg fødselsdag, og var så heldig at få den her kogebog "Raw Food" som jeg havde ønsket mig! I går prøvede jeg så at lave rå aspargessuppe, og det kan altså ikke blive nemmere. Chop, chop and blend! Den smagte helt fint, men det bliver ikke min yndlingssuppe... Men i morges lavede jeg en morgenmad fra bogen og DEN kommer jeg nok til at spise rigtig tit, for dem var SÅ lækker <3 Viser billeder senere.
Men kan allerede mærke at den raw food er rigtig godt og sundt for kroppen mmmh <3