lørdag den 26. februar 2011

Lækker linsesuppe



Ja her er lidt mere mad! Min nye yndlingssuppe! Det er rød linsesuppe, og er mega nem at lave. Til dem der vil have den, så er opskriften:
- ca. 3 dl vand med grønsagsbouillon bringes i kog
- 1 løg
- 1 hvidløg
- 50-75 g linser
- 1/2 tsk rød karrypasta
- lidt citronsaft
- Hak løgene og skyld linseren. Når vandet koger blandes det hele i og skal koge i ca. 20 min. Så blendes det hele og serveres med en klat creme fraiche oveni!
Mmmh <3

Middag på Tapasbaren







Forleden var min klasse og jeg ude og spise på Tapasbaren i KBH. Det var faktisk rigtig hyggeligt og maden var da også god, meeen ikke fantastisk. Og hvor blev resten af retterne af? Tapas plejer jo at være syv retter så vidst jeg husker, men her var der kun tre... Men alt i alt var det jo en god aften, med noget god mad!

onsdag den 23. februar 2011

Lidt fra Paradise-Galla






Her er så endelig lidt billeder fra gallapremieren på Paradise Hotel i Imperial. Jeg fik desværre ikke tage særlig mange billeder da der var ret kaotisk, men her er lidt.
Der var selvfølgelig gratis Burn, Tuborg Lime og champagne i lange baner og der blev delt gratis matt powder fra Schwartzkopf ud. Lækkert, lækkert, hvor der er gratis ting, mad og drikke, klager Frk. Steenberg ikke! Haha
Der var ret mange mennesker og kamerare alle steder men der var rigtig godt stemning!
Til forestillingen var der gratis sodavand og popcorn, så der blev sørget godt for gæsterne, og før afsnittet blev vist, fik vi en super fed optræden fra Jeffery som jo står for dette års soundtrack til Paradise Hotel. Han er rigtig cool live, og der var fest i hele salen! Plus han er lidt nuttet hihi
Men alt i alt en hyggelig aften!

mandag den 21. februar 2011

If I had wings...



Ring fra Gina Tricot

Fin Pilleæske



Købte den for noget tid siden i Lisbeth Dahl, og SE mit kamera virker igen! Wee <3

lørdag den 19. februar 2011

Blown away



'Paris Blue' af Lykke Li. Et lille smukt mesterværk, det er hvad jeg synes det her nummer er! Smukt <3

fredag den 18. februar 2011

Savage leopard print



Købte bukserne i H&M forleden, og jeg elsker dem!

tirsdag den 15. februar 2011

The Last Exorcism



Der var lagt op til den HELT store gyseraften i går med den her film. For på DVD'en står der jo 'Nr. 1 på bio i England!' og ja, resuméet lyder da også som noget der kunne blive rigtig godt. Kort handler filmen om en præst, som har udført en masse eksorcismer, og er overbevist om, at de er noget værre fis, og folk der er "besat" bare er psykisk syge eller noget i den stil. Det beslutter han sig for at bevise ved at lave en dokumentar. (Som ligger op til håndholdt kamera, hvilket de også forsøger at efterligne, dog ligner det mest et almindeligt filmkamera?) Og mens han laver den dokumentar viser det sig selvfølgelig at der findes dæmoner osv.
MEN!!! Filmen er SÅ lang tid om at komme i gang, skuespillerne er LANGT fra overbevisende og man får slet ikke følelsen af at det er en dokumentar.
Og når der så ENDELIG begynder at ske noget der kunne blive rigtig uhyggeligt, så ja.... så kommer der RULLETEKSTER?!?!?! Jeg er ovenud skuffet med KÆMPE s ...
Den er altså virkelig dårlig...

lørdag den 12. februar 2011

Staying in



Hygge filmaften med mor og søster <3

Drink a toast to the sun



Ud i solen når den endelig skinner.

Reb'l Fleur - For pervers?



Anyway I wanna smell ...

På MSN skriver de at det ligner Rihanna kommer ud af en... hrm hrm ja, et kvindeligt kønsorgan, men er det overfortolkning af en redaktionen med for meget sex på hjernen?
Men alligevel, nu er Rihanna jo kendt for at lave nogle lidt frække ting og sager, og hvis man har en lummer tankegang kan man nok godt finde en del symboler i den her video.
Faktisk ret mange... Men er det ved at være for perverst, alt det her med sex og sex og SEX over det hele, eller er det bare blevet en fast del af ungdommens kultur?
Jeg har det egentlig ok med det.. Er sgu ikke så sart, men hvad siger I ?
Er Rihanna og alle de andre i TV ved at blive for perverse?

fredag den 11. februar 2011

A bullet to the brain






Jeg ved godt jeg har vist dem før.. Men jeg er SÅ vild med de her ear phones fra Munitio. Og i næste måned min damer og herrer, så bliver de mine! De koster 159$, og så er de vist også betalt... Men nøøj hvor jeg glæder mig! Jeg ved bare ikke hvilken farve endnu...

torsdag den 10. februar 2011

New In





Her er lidt af det jeg fik købt forleden. Nogle rigtig nice støvler der kun kostede 200kr!! Og nogle spænder.. skal man jo have.
Og hvad har jeg mon købt i dag?

Can't sleep





Den lille kat Ophelia holder mig vågen ved at drøne rundt og lege torpedo... Det synes jeg ikke er specielt sjovt.. Men så er det godt at store kat Muffin gider fjolle lidt med mig... Nå nu er Ophelia gået omkuld, tror jeg vil gøre det samme, godnat derude!

lørdag den 5. februar 2011

Downtown tilbud på Chilimili Hot






For noget tid siden var min søster og jeg på Chilimili Hot, eftersom jeg havde købt et billigt tilbud på Downtown.dk. og no wonder at man fik så meget for pengene.. (buffet og dessert, plus alt det man kunne drikke af sodavand, kaffe osv. for 129 kr)
Altså, stedet var klamt.. og koldt, intet passioneret over indretning eller noget der ligner. Salaterne var bare fra dåse og resten var ja...kedeligt. Men jeg var nu vild med deres ris og butter chicken mmmh. Og desserten overraskede helt vildt! Den så bare SÅ klam ud, og min søster og jeg kiggede skævt på hinanden, men tænkte at vi nu måtte smage når nu vi var her. Og den gled hurtigt ned! Den smagte f*ndme godt! Men alt taget i betragtning, så har jeg ikke lyst til at komme tilbage... Og nårh ja, man skal selv tage kaffe i en automat..med plastickrus...

torsdag den 3. februar 2011

Når det nu skal være..

Ja nu vandt jeg lige de her billetter til gallapremiere på Paradise Hotel 7. Nu er jeg ikke typen der følger med i det, ok, så sidste års sæson, men det var også kun pga. skønne Amalie! Nå men deltog mest for min søsters skyld, for hun er vild med det. Så hun skal selvfølgelig med! Tror nu det bliver hygge nok, håber der er goodiebags!