mandag den 31. januar 2011

just what I needed



Jeg fik endelig penge til at købe lidt til mig selv! Suk, det har jeg haft brug for. Det er næsten uhyggeligt hvor godt det kan føles at bruge penge på sig selv..
Viser senere hvad jeg har købt, har gjort nogle lækre fund skal jeg sige jer!!

søndag den 30. januar 2011

The Black Swan



I går var jeg så endelig inde og se The Black Swan, og jeg er IKKE skuffet! Den er fantastisk smuk, uhyggelig, klam, intelligent og det er ikke så underligt at Natalie Portman er nomineret til en Oscar for bedste kvindelig hovedrolle i denne film. Hun spiller fænomenalt! Og ud over det, så får man masser af kuldegysninger og kommer meget i tvivl om hvad der virkelig sker og ikke sker! Det eneste minus ved den var, at man vil se MERE! Den måtte gerne være en time længere for min skyld!

tirsdag den 25. januar 2011

Müms



Besøgte Baresso forleden med en veninde, det var længe siden jeg havde været der!
Og så fandt jeg lige ud af at den her Gelatte jo smager stort set af det samme som den dér med karamel fra Starbucks, hallelujah! Så behøver man ikke tage helt til lufthavnen når man får lyst til den!

mandag den 17. januar 2011

Så er fremtiden (forhåbentlig) sikret



Så fik jeg skrevet ansøgning til kokkeskolen! Håber virkelig jeg bliver optaget, det kunne bare være sååå skønt, og så ville alle mine planer bare falde godt i hak! Kryds fingre for mig <3

Vippe extension




Så fik man lige sat kunstige vipper på. Nej, har slet ikke noget mascara på, kun på de nederste! Jeg synes det er vildt rart at have dem på, så man bare har smukke lange vipper 24/7! Jeg fik det gratis, da de piger der lavede det var på kursus, så det er ikke HELT optimalt lavet, og hun har også sat dem direkte på huden, så de holder nok ikke de 4-5 uger som de lover, men jeg vil helt sikkert havde dem lavet professionelt når pengene er til det! Hvad synes I ?

tirsdag den 11. januar 2011

og at bruge lidt tid på sig selv




Havde lige en prøve en maske på lager, så den ville jeg lige bruge da jeg syntes at jeg trængte pænt meget til det... og så er den vildt god! Huden er helt glat og næsten ensfarvet bagefter. Lige som jeg kan lide det. Eller kan alle ik det..? Og den lille dame ville vist også være med :o) Nu er det tid til et bad, noget mad og lidt aftenTV før sengetid. I må hygge jer!

at nyde


en skål med sønderrevet granatæble.. mmmh Ja man bor vel nu engang hos en halv iraner!

En af julegaverne




Har slet ikke fået vist jer mine julegaver.. Her er en af dem! Et super flot eksternt CD-romdrev til min macbook air! Men jeg kan desværre ikke bruge mit software til mit kamera da det ikke virker til sådan en ny udgave af mac's styresystem :'( Men jeg skal sgu nok finde ud af noget! Men lækker er den. Og så smooooth..

søndag den 9. januar 2011

Kage fra 42Raw




Efter en hyggelig frokost på Ankara, så synes min søsterlil og jeg ikke at vi havde fået nok med guf til maven. Så vi smuttede over på 42Raw, som laver lækker rawfood, for at smage deres smukke, smækre rå chokoladekage. Vi delte et stykke, og det var heldigt, for den er VIRKELIG bastant, men den smager også virkelig godt! Den er lækker cremet, og har en bund af nødder og tørrede jordbær, mmh! Og så noget cremehalløj på toppen med let kaffesmag. Den smagte super lækkert, og jeg synes faktisk den var de 48kr værd, for man virkelig noget for pengene. Og Jeg kunne forstille mig at den ville smage ekstra godt med en hindbær smoothie on the side.
PRØV DEN endelige.. mmmh <3

torsdag den 6. januar 2011

Kan I huske den?



Jeg fandt den tilfældigt da jeg ledte efter musik af Jose Gonzalez som er ham der har lavet musikken til den. Kan bare huske at den gjorde mig rigtig glad med alle de hoppebolde i alle regnbuens farver :) Så det er lidt sommerfeeling til bloggen!

tirsdag den 4. januar 2011

Lige nu

. Lige nu sidder jeg og hygger lidt på DalleValle. Blev lige læsset ud af lejligheden fordi min eks (som jeg bor hos for en stund) skulle lave buisness med sin ven. Så det sku de have ro til, og jeg fik penge til hygge, hihi!

mandag den 3. januar 2011

Dér var man vist lige heldig!



SE Hvad min søster og jeg fik i julegave! Koncertbilletter til Robyn til marts. Uuuh det glæder vi os til!!