tirsdag den 30. november 2010

Yummi

. Mums siger jeg bare! Yoghurt fra Baresso...Den kan anbefales!

søndag den 28. november 2010

Smuk



Er vild med den her reklame fra Gucci. I just love it

fredag den 26. november 2010

Time for a test



Nu har jeg købt den nye tandblegningstandpasta fra Pearl Drops, som lover 2 toner hvidere tænder på 3 uger. Hmm lad os se om de kan holde hvad de lover!
Den kostede forresten kun 30 kr i føtex, så det er jo ikke fordi man bliver ruineret!
Håber den virker, for jeg vil virkelig gerne have det dér hollywoodsmil ;D

I'm in love



Jeg synes det er smukke <3 Men ØV hvad ser jeg?? De er lige blevet udsolgt på Nelly.
Men jeg må have dem når de kommer igen!

Dagens outfit



Skøn strik fra H&M

torsdag den 25. november 2010

Mega madhygge!


Min dejlige søster og jeg lavede i går lækker lækker champingongsuppe! Rigtig nem at lave, og dejlig mættende. Og bagefter hyggede vi med popcorn, cola og finalen i topmodel, og HVAD skete der lige for at Brinette ikke vandt??? Omg hun er jo så SMUK og dygtig. Nå ja, livet går vel videre ;)
Håber i også havde en god dag i går!

onsdag den 24. november 2010

Tid til de store støvler



Smukt er det, men det er sgu også koldt... Så på med de gode gamle Lacrosse, som bare virker hvert år!
Og er det bare mig eller kommer sneen ALTID bag på DSB og andet offentlig transport? Og HVERT år viser Go'morgen Danmark de samme tips til din skitur og til hvordan du fjerner is og sne fra din bilrude... Altså det er ikke fordi vi glemmer det på et halvt år, men altså, ja suk.
BRR jeg fryser, smutter over til min mor og hendes brændeovn :)

tirsdag den 23. november 2010

Endnu mere sushi !!

. Det er nu meget rart at være på "ferie" hos eksen. Har nemlig været her et godt stykke tid efterhånden! Der bliver i hvert fald sørget godt for en! Og her til aften har han og jeg smovset mega meget sushi, which maked my tummie go " MMMH!!"

søndag den 21. november 2010

I'm gonna make you work, make you work, work make you work!



Jah det er så det hele dagen er gået med... Har lavet opgaver som jeg mangler i skolen, og typisk mig, i sidste øjeblik. Er godt nok lidt mørbanket, men så er arbejdet også gjort! Puha jeg kommer til at sove godt i nat!
Håber I nyder jeres søndag derude <3

ups det var den forkerte jeg lagde op.. MEN



NU ER DEN HER!! :D ENDELIGE! Her er den reklame for Citroen C4 som jeg var med i sommers sammen med en veninde. Jeg troede ALDRIG den ville komme, men nu er den her så, i hvert fald på youtube! Man kan ikke se mig fordi der er så mange med, men med var jeg! Det er lidt sjovt at se det færdige resultat. Og så var det sjovt at være med !

fredag den 19. november 2010

Amazon kindle





Vil lige vise jer min ekskærestes kindle. Det er en elektronisk bog, med en smart inc technology som smider rundt med noget blæk der så danner bogstaver og smukke billeder som det i ser øverst. Og så bliver man heller ikke træt i øjnene af at læse på den, netop på grund af denne teknologi. Jeg er lidt imponeret! Og det VILDT flotte omslag er lavet af ægte bøffelskind. Beautiful!

HOW could I forget...



..To show you my baby?? Denne fine, fine flotte MacBook Air 11" er MIN! <3 Jaaah ja ved godt der ikke er noget CD-romdrev men ejg er da ligeglad for det kan man købe, og jeg er bare SÅ GLAD for den! Og det er også grunden til at mine billede kun har været mobiloverførelser, da min gamle Mac er kaput og jeg kan ikke installere kamera software på min Air endnu. Men det skal nok komme! Men ærligt, er den ikke lækker?

torsdag den 18. november 2010

Seee hvor stor hun er blevet!



Det er Molli, min mors hund, som er blevet rigtig stor og fin. Og så har hun tabt alle sine tænder så hun ikke snapper efter fingrer mere. Iiiih hun er så sød <3

Kjole til galla after party?






Nu er det jo "snart" gallafest. Og så skal man jo have en kjole..eller to! Nu er man jo 3.g'er, så tænker der skal gøres noget ekstra ud af det. Til middagen og selve gallaen vil jeg have en stor, lang kjole som jeg ik har fundet endnu, og så en lille fræk sag til after party. Sad og gluggede lidt på asos og fandt dem her, så det er noget i den stil jeg har tænkt mig! Hvad synes I ? <3

Sushi time!



Min søster og jeg åd lige en masse sushi i går, mmmh!!
Og så var det mega billigt! Den store boks med 9 store stk kostede kun 59 kr.
Og så er det fast pris, elsker Lyngbys billige sushisteder<3

tirsdag den 16. november 2010

mandag den 15. november 2010

Proffs



Et af de hårprodukter jeg bruger for tiden. Den er ret god faktisk, og så giver den dejlig fylde.

Dagens outfit




Her er lidt af det jeg købte for de penge jeg fik af min papfar. Købte en dejlig poncho fra H&M og en VILDT lækker skjorte også fra H&M. Det sidder bare som den skal! Very nice!
Skjorten havde jeg også på til den 90års fødselsdag.

Nettos rodekasse



Elsker altså Nettos rodekasse når de laver sådan en... I dag fandt jeg en Garnies fugtighedscreme til sart hud til bare 16 kr! Og så var Syoss på tilbud.. Håber det er nogle gode produkter jeg har fået fat i!

90 års, china food(??) og lagkage!







Her i forgårs var jeg til min papoldemors 90års fødselsdag. Det er lidt vildt at hun er blevet så gammel, og tænk alle de ting hun har oplevet! Nå men menuen stod på udbragt china buffet hvilket jeg synes var et pænt, hmmm, underligt valg til en 90 års? Nå ja, men det smagte jo fint, og folk hyggede sig. Det er det vigtigste! Uuh! Og mit outfit får i senere. Hav en god dag :o)

fredag den 12. november 2010

Mobilblog



Nu prøver jeg lige om jeg kan blogge fra min iPod ! Håber det virker... Men altså, min søster og jeg var lige nede i kinopalæet i Lyngby og indvie den nye Burger King. Klamt men dog alligevel så godt!

Lidt fra i går



I går aftes var jeg med min søster og papfar et smut på Ankara i Ballerup. Det var dejlig mad som altid! Og så fik vi da også lige lidt småpenge til at shoppe for (uuuuh!)!
Skal ud og shoppe i dag, så viser senere hvad jeg har købt :)
Hav en skøn dag!

Dagens kluns



Long time no see

onsdag den 10. november 2010

UUUh I got it!




See hvor fin og flot den er min nye iPod touch! Og den er bare så dejligt og skøn og tynd at eje! Love it <3
Og bare vent til I ser hvad jeg mere har fået fingrene i!

mandag den 8. november 2010

Føler mig en kende slidt...



Jeg er ikke typen der går særlig meget ud, men i fredags holdt vi surpriseparty for min veninde, og vi gik hverken ædru eller tidligt hjem... Det blev holdt på Egmontkollegiet og der er sgu gang i den dér! Temaet var halloween, og folk havde virkelig gjort noget ud af det, virklig nice, og jeg poster nogle billeder så snart jeg får fat i nogle...
MEN i dagen efter skulle vi skrive AT (dø for hårdt AT...) og det er en dræber...
Og dræberen(okay ikke kun dræberen ;) ) resulterede i at jeg kom mega sent i seng hele weekenden... Puuuh er udkørt...

torsdag den 4. november 2010

Latest shopping







Købte den LÆKRESTE uldstrik fra H&M! Den er himmelsk og dejlig varm, elsker den! Alle pengene værd! Og så måtte jeg da også lige have endnu én af Gosh's lip balms, og den her er i en fin pink.
Men iih hvor jeg dog elsker store strik trøjer at gemme mig i! <3

Hvis I kan lide Joe & the Juice..







Så vil I også kunne lide maden fra den nye juice/sandwichbar "Big Apple" der er åbnet et par steder inde i inde by. Og HØR LIGE! Der er 20%(!!) i studierabat! Ja 20% !
Det er altså luksus... Det kan klart anbefales, og man bliver sindssygt mæt.
Velbekomme :P

onsdag den 3. november 2010

Sund(ere) burger!



I dag lavede jeg en super lækker burger til min søster og mig selv. Den bestod af groft brød og oksekød (selvfølgelig) og bollerne blev smurt med et godt lag af en creme af avocado og lime, derpå salat, agurk og en salat af finthakkede tomater og rødløg blandet op med ketchup. Og hvad er en burger uden sin tro følgesvend; fritten ?? Dem lavede vi i ovnen med olivenolie og rosmarin! Det så godt nok lidt sundere ud end på billedet meeen wtf høhø