torsdag den 30. september 2010

Lidt shopping fra Spanien



Købte den her fine ring i en butik der hedder Six, lidt ligesom vores Glitter.
Den store sten er rosakvarts og nogle af stenene er lidt mere lyserøde inrl. But i looove it <3

Problemet er løst!



Alle kender vel dét, når man skal finde gave til en der har fødselsdag, og personen siger "Jamen jeg ønsker mig ingenting!" Det er SÅ frustrerende for det er jo svært nok at finde gave i forvejen høhø. Men nu er problemet løst: For nu KAN man nemlig købe ingenting! Smart ik ?
Du kan købe ingenting på gadgets.dk

onsdag den 29. september 2010

Glæder mig til på mandag!



For der skal jeg nemlig til pole dance med min veninde! Jeg tror der bliver vildt griner!

Leger lidt med tanken...


Overvejer at klippe håret af... Ja, der skal ske noget HELT nyt snart, kender I ik det?
Og så er jeg irriteret på mit hår og har det alligevel væk fra ansigtet. Og den her frisure synes jeg er lidt nice.

tirsdag den 28. september 2010

Hyggen i gaderne







Her er lige nogle billeder fra de hyggelige gader i Granada. Så charmerende og skønt!
Og så lige et billed af en nonne der måtte stoppe op for at sms'e, hihi!

mandag den 27. september 2010

Lidt inspiration til koldere tider





Sidder og stener lidt rundt på diverse online shops og får lidt inspiration til efterårssko. Ville lige vise jer hvad jeg faldt over.

søndag den 26. september 2010

Lidt souvenir



Købte dette spejl og platten i Granada. Synes de var super flotte, og elsker lidt arabiske touch, hvilket jo stadig er en stor del af Granada. Men er rigtig glad for det her, og selvom det måske virker lidt for turist-souvenir-agtigt så er det fyldt med gode minder!

Ej I skal lige se..


Forreten var fin nok, på alle de restauranter vi var på i Spanien fik man oliven og brød til appetizer (her fik vi en pose kiks, øhm?). Men olivene var SÅ lækre mmmh <3




Men HVAD sker der for det her fisk? Mino bestilte red mullet (de hele fisk) og jeg bestilte sværdfisk. Begge to bestilte vi kartofler til. Vi fik fedtede fritter og INGEN dyppelse. Min fisk kunne have potentiale, men den smagte af ingenting.. selv det dér hvidløg der var på smagter heller ik af noget. Og Minos fisk smagte at saltvand og fiskelugt. AD! Og da vi bad om ketchup og pomme fritessauce fik vi det er sådan nogle poser som på McDonalds. Ja vi var utilfredse og overvejde at løbe fra regningen hihi, men gjorde det self ikke. Men alt i alt var det meget svært at finde ordentlig mad dernede, desværre :)

lørdag den 25. september 2010

Guf for ørerne!



Grafiti6 er min nye 'thing' eller hvad man kan sige... Den her sang hedder "Annie you save me" og den er bare goooo <3 Ham her forsangeren har sådn en sprød og dejligt stemme. Kan ik vente til jeg får penge så jeg kan få fingre i albummet! Det er ellers sjældent jeg gider købe musik, men de her gutter vil jeg gerne støtte!

Jeg beklager, men..




...Eller nej det gør jeg faktisk ikke, høhø, for jeg tog altså lige en tur til Spanien! Var nemlig på studietur til Granada og Sevilla med min klasse, og det var tiltrængt og super fedt at være afsted. Er blevet lidt forelsket i Granada må jeg nok indrømme, vil tilbage... NU!!
Nå, men jeg er altså stadig pænt smadret efter at have sovet volddårligt i en uge, så I får lige nogle billede af noget lækkert paella og vildt godt salat, og løftet om en masse oplæg fra syden!
Hyg jer allesammen <3

søndag den 19. september 2010

Glemte lige..!




I torsdags var Mino og jeg på Strøget, og der mødte vi nogle unge mennesker på en cykelvogn der spurgte om vi ville vinde en concealer fra Garnier og ja det ville vi da gerne, hø-hø! Så vi fik et skrabelod eller fire, og vandt én hver, top nice! Og så er den faktisk ret god. Bliver mere og mere glad for Garnier wee! <3

lørdag den 18. september 2010

Respekt!




Respekt for denne dame! Ruth Flowers, verdens ældste DJ. Ville lægge et musikklip ud hvis jeg lige havde overskud til at finde ud af hvordan man gjorde, men altså det er faktisk slet ik så tosset det hun laver! Og så synes jeg hun har fundet en vildt cool stil, og hun bær den rigtig godt synes jeg. Respekt til DJ Ruth!

tirsdag den 14. september 2010

Tid til noget nyt



I dag har jeg haft det riiiigtig dårligt! Har været hjemme og har bare kastet op og haft det skod. Nu har jeg det heldigvis meget bedre, og i aften skal jeg til noget meditation på yogaskolen på Købmagergade, noget min mor synes jeg skulle prøve for at få styr på mit hoved. Så det skal jeg afsted til om lidt, og det glæder jeg mig faktisk til.
Hav en go aften<3

Mere creme



Den her har de lige i Netto i øjeblikket til 29 kr. Købte den i går, og den er faktisk meget rart at have på og den dufter gooodt. Den lover en finere glød og lidt af hvert, men nu må vi se om det holder... Jeg er bare tilfreds så længe min hud ikke er tør/fedtet :)

mandag den 13. september 2010

Fucking flink



Den her guide i bogform sidder wiret fast til sæderne i den bus jeg kører med hver dag. Jeg synes den er hyggelig, for den giver nogle sjove råd og skøre idéer til hvordan man bliver mere "fucking flink". Høhø, kan nu godt lide sådan nogle små finurligheder i hverdagen!

fredag den 10. september 2010

Vitamin Well



Dem kan jeg godt lide !

onsdag den 8. september 2010

We did the sushi!





Haha! Ej, men vi lavede selv sushi i dag i biologi, og det var smadderhyggeligt, og et rigtig godt initiativ fra vores lærer, som også havde taget rigeligt mængder at misosuppe, grøn the og wakame med. Wakame er den der lækre tangsalat med sesamfrø på det nederste billede. Mmmh looove the japanese kitchen <3

mandag den 6. september 2010

Humus på Butterfly...



Lad være med at bestille det.. Min søster og jeg gav hver 49,- for den her klat! Det lød lækkert, "serveres med oliven, tilsmagt med citron og med brød og smør til." Men havde godt nok ikke regnet med sølle fire oliven fra glas, (den slags man kan købe billigt i netto) og brødet... Lad os bare sige det var skod. Humus var dog fin, men den blev hurtigt vammel, og den var sikkert også bare fra dåse eller sådan. Så det gør jeg sgu ikke igen, og anbefaler det ikke!

søndag den 5. september 2010

Lidt fra i dag



Købte den her foundation i dag. Har haft den på det meste af dagen, så indtil videre tegner deres løfte om 24 timers "stay" ret godt. Og så matcher den min hudtone ret godt, hvilket er sjælendt i mit tilfælde. Har nemlig en lidt gullig undertone skal jeg sige jer. Og så fik jeg også lige 20% rabat selvom tilbuddet var fra sidste uge, plus en lille prøve på en ler-maske fra Badeanstalten, lækkert!

Godnaat !

lørdag den 4. september 2010

En hyggelig fætter






Mødte lige en lille sommerfuglelarve i min mors have. Og så tog jeg lige nogle billeder! Er den ikke søøød?
Lidt ærgerligt at I ikke kan se billederne i store, de er lidt bedre når man kan se alle de små detaljer.
Men godnat derude! <3

torsdag den 2. september 2010

Etwas neues!




Så fik jeg mig en ny pung! Den gamle var godt nok også slidt.. Typisk mig at slide de praktiske ting til døde for jeg køber en ny. Haha! HAr også købt mig en ny taske, kun 179,- i H&M. Den er grå og lædderstruktur-agtig med en bleg guldfarve på lynlåse osv. Fake self! Kan godt li deres billige tasker. Gode til skolebrug.

onsdag den 1. september 2010

ehm?





Salg af isterninger? Nu har jeg set det med. Isterninger..?