fredag den 30. juli 2010

Discountkøb



I kender nok de der pore strips fra Nivea. Til 59,95 ja... Og det er jo lidt dyrt synes jeg, men jeg har fundet dem her i Matas til kun 22kr og de endda MEGET bedre!
Så mit råd til jer ville helt klart være at købe dem her!
Og jeg beklager, men jeg kan ik rigtig blogge ordentligt for jeg har nemlig glemt mit kamera hos min mor :(
But sleep tight ya'll <3

torsdag den 29. juli 2010

Er trist af mit hår...



Er træt af mit triste hår...Det er fladt og tørt pga. alt for meget farve, og det tager ik rigtig imod ny farve heller.. øv. MEN så er det godt jeg skal til frisøren på mandag! (WEEE!)
Jeg skal have nogle lyse striber, for det første så jeg ik ska farve det for at komme af med kikset udvoksning, og for det andet fordi jeg gerne vil være mere lyshåret igen.
Faktisk har Kenza lige fået den farve jeg ønsker mig, kig her hvis du har lyst!
Fin, naturlig og blød hårfarve, som jeg endelig får om et par måneder. Glæder miiig!

Minx-negle





Jeg fandt dem endelig efter langtids søgen.. De er så SWEET de her negle! Det er dem Lady Gaga har på i Love Game og Medina i VI to og alle de andre stjerner render rundt med dem for tiden! Fandt dem på so take a look, sys de her var ret fede, men der er maaange andre!

onsdag den 28. juli 2010

Veganer-namnam



Mmmh <3 Altså i den her uge prøver jeg en uge som vegetar og så vidt muligt veganer.
For det første vil jeg bare gerne tabe mig lidt og for det andet så synes jeg ik det føles rigtigt at spise kød. Min krop opfører sig mærkeligt når jeg har spist det!
Og så eeeelsker jeg grønsager MUMS<3

Her er det råstegte kartofler og gulerødder med salt og peber, og friske tomater og avokado.

Så kom den!



Wee den er fin! Det var dejligt da det søde postbud kom med denne pakke! Så blev dagen lidt bedre hehe, nu vil jeg prøve at komme igennem til frisørskolen for at få en tid.
Ha en dejlig dag <3

tirsdag den 27. juli 2010

Lidt aftenhygge



Fik lige en lille vision om at bage cookies med jordbær i. Det ska lige øves lidt mere.. Det ligner mere en kage, men smagen er fin, så den opskrift ska helt klart fin pudses :D

Inspiration







Jeg synes fotografen Camilla Åkrans er vildt inspirerende. Der er en ro i hendes billeder synes jeg, men i kan selv tage et kig på hendes hjemmeside: www.lundlund.com

Kan ikke vente..




Glæder mig som et lille barn julesften, for den her taske er på vej hjem til mig, den kommer endten i dag eller i morgen! IIH glæder mig specielt fordi jeg ik har nogen penge, og ik kan købe noget som helst, men når jeg så får en pakke så får man jo noget alligevel tihi :)

mandag den 26. juli 2010

Nye negle






Ville lige prøve mine frugtstickers, klisteret sidder desværre ik så godt på klistermærkerne, men man ska bare pille dem af stille og roligt så går det.
Jeg synes selv det ser sødt og frisk ud, hva synes I ?
Følg min blog med Bloglovin'

søndag den 25. juli 2010

Er de cute eller hvad?



Jeg ææælsker Nelly! Billige sko af god kvalitet. De er da charmerende dem her!

lørdag den 24. juli 2010

Dagens mums






Det er hva jeg har fået at spise i dag stort set. Er blevet lidt vild med rugbrød med avocado, I sku prøve det! Og den der pizza er den bedste jeg har smagt! Min søster og jeg delte den på Lyngbyhovedgade, har man altså brug for en gang i mellem.
Aftensmaden er inspireret af en anden bloggers ret, men kunne ik finde bloggen.. Men lækkert var det!

fredag den 23. juli 2010

Dagens negle



En lille idé jeg fik.. Synes egentlig det er meget pænt på en diskret måde.

I had to have it



...again! Sov hos min veninde forleden, og hun er råveganer skal jeg sige jer. Kort sagt dækker det over, at hun ikke spiser noget som helst der kommer fra dyr, og hun opvarmer ikke sin mad over de der 42,5 grader. Det lyder måske meget mystisk og hypet, men alt det hun har fortalt giver nu perfekt mening. Og den mad hun serverede for mig smagte så godt at mine tæer stritter og krøller! (Det gør de når jeg spiser noget der smager godt hehe) Hun lavede råstegte kartofler med salt og pebber, (ok det sku gå stærkt da hun lavede det så de blev rigtig stegt) med tomater og avocado. Super let og lækkert!
Overvejer stærkt at følge hendes livsstil, men starter nok bare som vegetar, små skridt :)

It felt so good..





...at fylde vognen i Magasins mad&vin! Bare at kunne købe alt det jeg længe har haft lyst til at smage hihi. Og elsker spøjse drikkevare, så gik lidt amok i dag og købte en hel del. Plus rismælk, som jeg lige må smage, fordi jeg mener at det er forkert at mennesker drikker komælk. Så vil gerne have et alternativ til det, men BRYDER mig ikke om soyamælk puuh.. Nå, men i én af de der bøtter er der tørrede jordbær, og de smager HIMMELSK!! Bedre end vingummi.. meget! Og jeg kan også anbefale veganske chips.. mums! Købte self meget mere, men almindelige madvare er jo ik så spændende.
Fik også købt den parfume som jeg har sukket efter men ik haft råd til at købe. Den røde af de limited editions fra DKNY. Mmmh <3

Uh lala!



Så skal der shoppes!! Fik nemlig 2 gavekort på hvert 500 kr til Magasin for min medvirken i den reklame. Super lækkert. Og har altid drømt om at shoppe amok i madafdelingen med god samvittighed, så der gør jeg sgu i dag!
Kan i hygge jer <3

torsdag den 22. juli 2010

Sjove ting på settet !






Her er så lidt af det andet sjov fra settet! Og Bimmer<3 En mega nutted hvalp, som ALLE var vilde med haha. En funky hippie og Orlando Bloom?? Han lignede ham SÅ meget, bedøm selv. Der var meget andet at tage billeder af, men havde ik kameraet med ved optagelserne desværre...

Citroen reklamefilm






PUHA! Siger jeg bare... Har jo været til optagelser på den nye Citroen C4 reklame de sidste to dage, og det var lidt hårdt. Først og fremmest skulle vi være der rigtig tidligt, og så var det jo bare 10-12 timer derud af. Det meste af tiden som statist er ventetid, og det er dét der er hårdt! Men min veninde og jeg hyggede os da, og der blev sørget godt for os alle med god mad, masser af kaffe, slik og frisk frugt!
Men jeg synes det var hyggeligt, der er så mange cool mennesker i den branche! (Ja har lavet en del statist før..) Reklamen blir nice tror jeg! For den her nye skønne bil sku være så dejlig at cykle bag ved, fordi den er miljøvenlig! Så os statister cykler bag bilen, og det blir lavet så det ligner at vi er flere 1000! Bilen spreder vild lykke og en pige smider tøjet af begejstring, haha! Glæder mig vildt til at se den, og de sagde at det var årets største produktion i Danmark, vildt!

onsdag den 21. juli 2010

Moviestar



Eller noget...I dag stod jeg op kl 4.45!! Og om lidt skal jeg afsted en til byen hvor jeg skal være statist i en Citroën-reklame sammen med en veninde. Bliver vildt sjovt!
I får billeder i morgen<3

tirsdag den 20. juli 2010

WEE!





Fik min pakke fra Nelly. Juhuuu! Havde bestilt noget sødt nail art, sys jeg ville prøve, og en trøje som jeg viser på et andet tidspunkt, og så mine sko<3 Men.. men men... De er ikke dem jeg havde bestilt... Dem jeg havde bestilt var i lædder og de her er ruskind. Ved ik om de kan byttes fordi de var på udsalg, og sys egentlig også de er meget fede. OMG kan ik tage en beslutning i den her varme!!

Synes I jeg skal beholde dem her?

mandag den 19. juli 2010

Det var der i pakken..!




Det var de her sko der var i pakken fra Nelly. Det var en gave på udsalg til min mor, og de er faktisk ret lækre! Meget bedre end på billedet, og lidt anderledes også.. (Har jeg tit hørt og prøvet, så mon ik Nelly's fotografer sku justere lidt på farverne??)
Men sandaler i ægte lædder til 50kr, det sgu i orden! Og mor blev glad<3

og dagens outfit




Top fra H&M, satinbukser også fra H&M

Vi skal lige have det med..









I dag var jeg jo på bådfart på Lyngby sø med min mor, søster og lille Molli!
Det var rigtigt hyggeligt, elsker at sejle. Vi sejlede til Sophienholm hvor vi drak lidt kaffe og spiste kokostoppe, mmmh<3 Og se lige den svaneunge! Eller som min veninde siger: "Svælling" haha. Men det var hygge, især fordi der blev spillet klassisk musik live under træerne, meget stemningsfuldt. Men rigtig skøn pre-føs'dagshygge, i morgen står den på boller og lagkage, for moar har føs'dag wee<3

søndag den 18. juli 2010

Hun er da for nice



Haha!

Det er lidt sjovt...






Se hvad jeg fandt i min mors gamle "Hvem, hvad, hvor?" fra 1943! Det er min morfar, som var vittighedstegner blandt andet. Viggo Ludvigsen hed han, og har også fundet en af hans millioner af hans vittighedstegninger. Synes det var meget sjovt lige at finde sin morfar foreviget i en bog som der står i de fleste danske hjem, hihi. I år ville han have været 109 år! Han døde da jeg var helt lille, så kan desværre ikke huske ham, men han skulle have været en dejlig mand :)

Uuuh??



uuuh hvad kan der være i? Det viser jeg altså først i morgen, for det er en gave til min mor! Bare det var mig..
Nu smutter jeg på bådfart med min mor og søster <3

lørdag den 17. juli 2010

Negle fra i går




Det var min søster og mine negle i går, synes min søsters, næsten blanke, sølvlak er rigtig lækker! Selv prøvede jeg mig med lidt nyt, men er ik heeelt tilfreds med stregerne. Men ville lige vise det alligeve.Følg min blog med Bloglovin'